Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#همسر

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 # پزشکی

من برای کسی سوالی دارم ممنون میشم راهنماییی کنید دوستی با ویزای تورسیتی اینجا هستن ( ونکور )و همسرشون PR هستن منتها خانم هنوز با ویزای تورسیتیی و Msp هم ندارن نیاز فوری به دکتر دارن ایشون چیکار باید کنن؟ برای Msp میتونن اقدامی کنن؟ ممنون میشم از کمکتون??
2021-08-29 16:38:00 #Canada [کار] پزشکی

همسرم کرون داره ۱۵ سال پیش جراحی کرده و الان بیماری ش شعله ور شده و حدود سه ماهه که درد داره و تقریبا هر دو سه روز غذاش رو بالا میاره و هر بار تو اورژانس بهش سرم و پنتاپرازول و کترلاک و گاهی با شیاف درد رو کنترل میکنن و برای جراحی تردید دارن با این وضعیت میخواستم ببینم نظرتون چیه جواب کونولوسکوپیش رو هم براتون میفرستم البته قراره MRIانتروگرافی انجام بده ممنون از پاسخگوییتون
2021-09-06 05:30:00 #Canada [سال] پزشکی

با مت همسرم استرس شدید داره در حالیکه گاهی به قلبش میزنهبصورت عصبی خواستم راهنمایی بفرمایید لز کدام دکتر می تونم سریع وقت بگیرم برای مصرف قرص و کاهش استرس همسرم بسیار سپاسگزارم
2021-10-04 05:01:00 #Montreal [راهنمایی بفرمایید] پزشکی

کلینیک ایرانیان دکتر اعصاب دارن؟ اگر ندارن یه دکتر اعصاب که زود هم وقت میدن میشه لطفا معرفی کنین من نامه رفراندوم دارم برای همسرم ممنون میشن
2021-10-06 08:42:00 #Montreal [نامه] پزشکی

وقت بخير همسر من سنگ كليه داشتن و دكتر اورژانس يه نامه داد واسه إرجاع به اورلوژيست اگه كسي از دكتر اورولوژيست تو مونترال ميشناسه ممنون ميشم راهنمايي كنين
2021-10-08 09:54:00 #Canada [نامه] پزشکی

همسرم برای فرصت مطالعاتی ۶ماهه دوره دکترا برای دانشگاه ساسکاچوان اقدام کردن و دعوت نامشون استادی پرمیت هست، ومنم همراهشون میام، سوالم اینه بیمه دانشجویی هزینه های زایمان و بیمارستان رو پوشش میدهد؟
2021-10-17 13:17:00 #Canada [استادی پرمیت] پزشکی

، سوالی داشتم در مورد هزینه مدیکال همسر من بیمه تکمیلی داره و از حقوقش هرماه مبلغی کسر میشه آیا هزینه آزمایشها و دکتر مدیکال رو میشه با بیمه تکمیلی پرداخت کرد؟
2021-11-02 00:16:00 #Canada [بیمه] پزشکی

همسر من ۵ ماهه براکت گذاشته برای دندونش و ما ویزامون اومده ژانویه ونکوور هستیم برای هر ماه جایی میشناسین که برای چکاپ بره و هزینش مناسب باشه؟
2021-12-08 12:25:00 #Canada [ونکوور] پزشکی

تقریبا دو سه روزی هست (یک شنبه ) که بازوها و بدن همسرم پر از جوشهای ریز شده ... خیلی نگرانیم ، دلیلش چی میتونه باشه ؟ چند روز پیش از پودرهای پروتئین کاسکو کمی مصرف کرد ولی بهش گفتم دیگه نخوره ، الان چند روزی میشه نخورده اما هنوز خوب نشده ... ممکنه از کبد باشه ؟
2021-01-21 16:55:19 #Montreal [پزشکی][دارو][کاسکو ][کبد] پزشکی

و عرض ادب آیا بیماری HPV از طریق استفاده مشترک از توالت فرنگی هم منتقل میشود؟ سپاس فراوان??
2021-10-14 18:14:00 #Canada

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Canada

من یک نامه ریفرال از طرف دکترم برای آزماش خون دارم که تاریخ نداره یعنی هر زمان برم بیمارستان میتونم آزمایش خون بدم
2021-09-14 07:54:00 #Canada

و دوشنبه ی گذشته روی لبه ی پلک بالایی چشم چپ من یه جوش زد که اولش سر سفید رنگی داشت و توی چند روز بعد کی کوچکتر و قرمز رنگ شد ولی یه برجستگی زیر پلکم بوجود اومد که مشخصه زیرش یه چیز گرد و متورم هست امروز عصر روی پلک در همون نقطه کنی تیره شده، شاید خونریزی شده باشه کمی هم پلک و گونه م مور مور می کنه و حالت بی حسی یا تورم داره در چند روز گذشته فقط قطره ی اشک کقنوعی استفاده کردم چون خیلی چشمم خسته می شد کسی از توصیه ای داره؟ آیا نیاز به دیدن پزشک یا چشم پزشک هست یا باید زمان بدم بهش که تورمش از بی
2021-05-29 19:47:00 #Canada